Üdvözöllek!

A Küldetésem, hogy útmutatást és támogatást nyújtsak azoknak a hozzám hasonló Nőknek, akik szeretnék újraformálni az életüket, tudatosan a céljaikra fókuszálva, önbizalommal telve tudják meghozni a döntéseiket. Negatív gondolataikat, szorongásaikat leküzdve ráleljenek egy boldog, kiteljesedett életre annak minden csodájával, miközben megvalósítják önmagukat.

 

Várlak szeretettel!

www.magyariszilvia.hu

Magyari Szilvia

Párkapcsolati és életvezetési tanácsadó, Szertartásvezető

Bejelentkezés: +36 70 / 419-7240

Árak

Párkapcsolati és Életvezetési tanácsadás

10.000 Ft / 60 perc

Szertartásvezetés

70.000 Ft / alkalom

Bejelentkezés

+36 70 / 419-7240

Coaching

A Coaching egy támogató, egyénre szabott módszer.
Nincs két egyforma coaching ülés.

Coachként kérdéseket teszek fel amellyekkel rávezetem az ügyfelet az őt foglalkoztató téma megoldására. Nem adok tanácsot, nem mondom meg mit tegyen hiszen mindenkinek saját megoldásra van szüksége.

Segítek tisztán látni az adott élethelyzetet és támogatni a változás folyamatát.

Olyan ez mint a tandem kerékpározás. Az ügyfél ül elöl, mutatja az utat, én mögötte ülve segítek egyensúlyozni, segítem a haladást. A kereszteződéseknél megállítom, hogy nézzük meg, gondoljuk át melyik irányba célszerű továbbhaladni.

A coaching során nem a múlttal foglalkozunk A jelen feladataira és a jövőbeni célokra fókuszálunk.

Megnézzük mit szeretne elérni az ügyfél, ehhez mit kell tenni min kellene változtatni, milyen új szokásokat kell felvenni.

A cél, hogy az ügyfél sikeres és teljes életet éljen.

Theta Healing

A Theta Healing egy tudományosan megalapozott meditációs technika.
Tudatosan dolgozunk a tudatalattival.

A tudatalattink minden másodpercet rögzít. A Theta Healing során azokat a negatív hitrendszereket, érzéseket, az adott probléma gyökerét keressük meg, amelyek nem támogatnak, gátolnak abban, hogy elérd céljaidat és boldog minőségi életet élj. Módosítjuk, töröljük őket és támogató pozitív programokkal helyettesítjük melyek segítenek a mindennapi életedben.

Életünk során erényeket tanulunk. Ezt lehet könnyedén, gyorsan, boldogan, pozitív körülmények között tenni. Nem kell feltétlenül megvárni, hogy az univerzum nehéz helyzetek, “leckék” által tanítson minket.

Keress bátran! Örömmel várlak!

 Szeretettel: Magyari Szilvia

“Soha nem veszítek! Vagy nyerek, csak tanulok!”

Párkapcsolati tanácsadás

A jó párkapcsolat létrehozásán és fenntartásán egyaránt dolgozni kell.
Minden párkapcsolatban vannak hegyek s völgyek.

Nem biztos, hogy egyazon dologról mind két fél ugyanúgy vélekedik. Amikor eltelik a “friss házasok” időszak elszáll a “rózsaszín köd” és elkezdik látni a párok, hogy a másiknak is vannak bizony hibái, akkor tenni kell azért, hogy jól működjön a kapcsolatunk és boldogan éljük meg együtt a mindennapjainkat. Fontos,hogy a monoton, megszokott hétköznapokban is legyen valami izgalmas valami örömteli, hogy várjuk minden egyes nap a találkozás pillanatát. Amikor a gyerekek lefekszenek vagy éppen már  kirepültek, még mindig legyen miről beszélgetni , hogy legyen közös érdeklődés, közös program. Fontos hogy észrevegyük az apró örömöket, figyelmességeket amit a párunk okoz nekünk.

Nem szégyen segítséget kérni, hiszen ha fáj a fogunk, elmegyünk szakemberhez. Miért ne tehetnénk ezt meg, akkor is, ha párkapcsolati nehézségeink akadnak.

“Fontos hogy észrevegyük az apró örömöket, figyelmességeket amit a párunk okoz nekünk.”

"Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket." -Albert Einstein-

Rólam mondták

Szilvinek valami olyan képessége van, hogy látja azokat a gondolataimat, amit én nem, vagy csak nem merek magamnak sem kimondani. Ez csak az egyik dolog! A másik, hogy rávezet a megoldásra és ezzel meggyógyítja a testet és a lelket. Nála és általa szembesültem vele, mi az, ami igazán fontos és mi, ami csak pótcselekvés. Kivel van dolgom az életben és kivel nincs. Köszi Szilvi!
Krisztina
Kati Hálás vagyok az időért amit együtt töltöttünk, azért hogy a könnyeimet ott hagyhattam Szilvinél. Az energiáért amitől a beszélgetések után világosabban láttam a céljaimat és az utat amin elérhetem őket.
Kati
„Szilvit már évek óta ismerem, ennek ellenére félve mentem az első coach-olásra. Izgultam vajon milyen lesz vele megosztani a legféltettebb titkaimat, legintimebb érzéseimet. Meglepő módon az első pár perc után már ellazultam, megnyugodtam és tudtam, hogy nagyon jó helyen vagyok. Ezt nem csak a meghitt, barátságos környezet, hanem Szilvi kedvessége, empatikus hozzáállása tette lehetővé. Ahogy elmélyültünk a probléma felderítésében és megoldásában egyre inkább megmutatkozott Szilvi szakmai hozzáértése, profizmusa. A beszélgetés végére teljesen megkönnyebbültem és éreztem, hogy az életem már akkor megváltozott.”
Tami

Magyari Szilvia

Párkapcsolati és életvezetési tanácsadó, Szertartásvezető

Hiszem hogy, ha egy nő boldog akkor körülötte minden virágzik.  Tudom, ha hiszünk magunkban, szeretjük magunkat, adunk a világnak, és törekszünk a jóra, akkor minden megváltozik körülöttünk, pozitív irányba.

nézz be hozzánk