fotliget-pdedikur-kohalmi-szilvia
Sziasztok.
Kőhalmi Szilvia vagyok, OKJ-s lábápoló, pedikűrös.Célom az elégedett vendég, ezért a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen számomra. A kezelések során a legmodernebb Gerlach Technik spray-system technikával működő vizes pedikűr géppel dolgozom, illetve Gehwol professzionális lábápoló termékeket használok.
Sok szeretettel várom minden kedves női és férfi vendégemet.

Kőhalmi Szilvia

Pedikűr, lábápolás

Bejelentkezés: +36 70 / 500 5436

Árak

Gyógypedikűr

10.000 Ft
  • Benőtt köröm ellátása, kötözéssel:4.000.-
  • Tyúkszem kezelés:3.000.-
  • Gehwol körömprotézis:3000.-

Pedikűr

8.500 Ft
  • Pedikűr:8.500.-
  • Pedikűr géllakozással:10.500.-

Géllakozás

7.000 Ft

Munka közben

Galéria

A legmodernebb Gerlach Technik spray-system technikával működő vizes pedikűr géppel dolgozom, illetve Gehwol professzionális lábápoló termékeket használok.

fotliget-szolgaltatas-pilla_10

Russian volume szett 3D-8D

Oroszországból indult a legújabb technológia és trend (innen a név : russian jelentése orosz) az Egyesült Államokat szinte azonnal meghódította , mára pedig Európában is kedvelt megoldás.

A volume technikánál 3-8 szál extra könnyített súlyú és vékonyságú pillát applikálunk egy szempillára attól függően hogy milyen hatást szeretnénk elérni, mennyire akarjuk dúsítani a pillákat. Tapintása selymes, viselése könnyed.

Minden vendégnek más az igénye ezért fontos a felhelyezés előtti konzultáció ahol kialakítjuk a megfelelő testre szabott dizájnt.

Személy szerint én törekszem a minél természetesebb hatású szettek építésére.

Töltése 3-4 hetente javasolt.

Új szett felhelyezésének időtartama : 90-120 perc

Töltés időtartama : 60 perc

Klasszikus szett

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik: tartós szempillaépítés – vagy hosszabbítás , szálankénti műszempilla, 3D (régi nevén) vagy klasszikus 1D.

Ma ezt a technikát 1D -nek nevezik, hiszen egy szempillára egyetlen műszempilla kerül.

Ez a műszempilla vastagabb mint a russian volume pillák és a végeredmény kevésbé tömött, dús hatású.

Viselése könnyű és kényelmes , nagyon természetes.

Töltése 2 hetente javasolt.

Új szett felhelyezésének időtartama : 60 perc

Töltés időtartama : 40 perc

fotliget-szolgaltatas-pilla_06
fotliget-szolgaltatas-pilla_09

Hibrid szempilla szett


A különbség a hibrid és a klasszikus 1D szempilla között, hogy míg a klasszikusnál egy pillára egy vastagabb műszál kerül, addig a hibrid pillasor 1 klasszikus és egy volume váltakozása.

Ahogy a képen is látható a volume szempilla állhat 3-4 vagy akar több ultrakönnyű és nagyon vékony műszálból attól függően hogy mennyire akarunk dús hatást elérni.

A hibrid pilla azoknak ajánlott akik többet szeretnének mint a klasszikus de nem akarnak drámai pillákat mint a russian volume.

Új szett felhelyezésének időtartama : 90perc

Töltés időtartama : 60 perc

Szempilla lifting

Ezzel az eljárással 6-8 hétig tartható íveltség és tartás adható a szempilláknak. A speciális szempilla lifting a dauerral ellentétben nem göndöríti, hanem a pillatőnél megemeli a pillákat, így a teljes hosszt hangsúlyozza, valamint optikailag növeli, kissé dúsítja és hosszítja. A kezelés szempilla festést is tartalmaz hogy ne csak szép ívelt de gyönyörű selymesen fénylő fekete is legyen.

Modern anyagösszetétele nem káros a szemre és a szempillákra, így folyamatos használatra is ajánlott.

Ajánlott mindenkinek

-aki idegenkedik a műszempilla viselésétől

-aki a munkája miatt vagy allergia miatt nem viselhet műszempillát

-akinek hosszú, de nagyon egyenes vagy lefelé ívelő pillája van

Kezelés időtartama: 60 perc

fotliget-szolgaltatas-pilla_03

MATIS arckezelések

Prémium kategóriás francia termékek, magas színvonalú minden igényt kielégítő különleges textúrával és illattal.

Lehelet finom könnyű szérumokkal és krémekkel éri el hogy a bőr átalakul, megújul, élettel teli lesz visszanyerve a rugalmasságát.

A különböző maszkok, szérumok és krémek ápolt, üde, telt arctónust eredményeznek és gazdagon feltöltik a bőrt hajtóanyaggal.

A mindennapi rutinban résztvevő nők számára ajánlom akik kevés idejükkel gazdálkodva a maximumot szeretnék kapni.

Henna szemöldök festés és formázás

A Best Brow Henna szemöldök festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, innovatív formulájú szemöldök festék, mely stílusteremtő a szemöldök festés és formázás világában. Nincs szükség hozzáadott hidrogén – peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja.

Ajánlható szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai divatos púderes és ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

A kezelés időtartama formázással 30 perc

Gyantázás / intim gyanta

Az érzékeny területeken a legmodernebb papírcsík mentes gyantát használom , gyorsan száradó, hypoallergén. Rugalmassága és jó tapadó képessége miatt nagyon kíméletes a bőrhöz, kényelmesen eltávolítja a legrövidebb és legmakacsabb szőrszálakat.

Ezen kívül vegán is, mivel nem tartalmaz méhviaszt vagy más állati mellékterméket, teljesen természetes anyag.

Rólam mondták

Szilvinek valami olyan képessége van, hogy látja azokat a gondolataimat, amit én nem, vagy csak nem merek magamnak sem kimondani. Ez csak az egyik dolog! A másik, hogy rávezet a megoldásra és ezzel meggyógyítja a testet és a lelket. Nála és általa szembesültem vele, mi az, ami igazán fontos és mi, ami csak pótcselekvés. Kivel van dolgom az életben és kivel nincs. Köszi Szilvi!
Krisztina
Kati Hálás vagyok az időért amit együtt töltöttünk, azért hogy a könnyeimet ott hagyhattam Szilvinél. Az energiáért amitől a beszélgetések után világosabban láttam a céljaimat és az utat amin elérhetem őket.
Kati
„Szilvit már évek óta ismerem, ennek ellenére félve mentem az első coach-olásra. Izgultam vajon milyen lesz vele megosztani a legféltettebb titkaimat, legintimebb érzéseimet. Meglepő módon az első pár perc után már ellazultam, megnyugodtam és tudtam, hogy nagyon jó helyen vagyok. Ezt nem csak a meghitt, barátságos környezet, hanem Szilvi kedvessége, empatikus hozzáállása tette lehetővé. Ahogy elmélyültünk a probléma felderítésében és megoldásában egyre inkább megmutatkozott Szilvi szakmai hozzáértése, profizmusa. A beszélgetés végére teljesen megkönnyebbültem és éreztem, hogy az életem már akkor megváltozott.”
Tami

Kőhalmi Szilvia

Pedikűr

fotliget-team-kohalmi-szilvia

Célom az elégedett vendég,ezért a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen számomra.

nézz be hozzánk